Helgen

Vi har haft en lugn men mycket skön och mysig helg. 
I fredags var det fredagsmys framför idol. Ett måste enligt mig!! Favoriten för veckan!!
I både lördags och idag har vi varit ute och strosat på stan, gått i butiker och fixat ärenden. Jag har blivit ett par sjukt snygga byxor rikare. Vi har skänkt bort en massa prylar som vi ville bli av med. Det är ju så bekvämt att lägga ut det på en Bortskänkes-sida på Facebook så kommer de hem till dörren och hämtar prylarna. Mest komiskt vad nog att jag skänkte bort vårt flak med ägg samt några vaktelägg som jag fått av vänner (detta för att Tuva mår dåligt i magen när jag äter ägg så alternativet var att slänga dem) till en Micke Sparv.. Fattar ni? Sparv! Coolt! 😀
Annars har sådana där småsaker som har behövt ordnats fixats. Skön känsla!
 
Vi har börjat fundera på om vi skulle bygga nytt hus istället eftersom vi ändå inte hittar vad vi vill ha. Vilket är ett projekt i veckan att undersöka vidare.
 
Jag har även 2 möten med olika mäklare inbokat för att få lägenheten värderad. Har redan träffat 2 den här veckan som värderade med 130 000 kr i skillnad så det ska bli spännande att se vad dessa säger..
 
I morgon är det besök hos BVC. Alltid lika spännande att se hur sötnöten växer.
 
Jag och Danne har påbörjat ett litet projekt. Steg 1 är att få in svar på en undersökning som ligger till grund för vår ide. Hjälp oss gärna genom att följa länken.
 
Världens snyggaste pappa ute på promenad.