En bättre dag

Idag är en betydligt bättre dag än häromdagen (än så länge i alla fall). 
Det var inte konstigt att bitterheten var så hög. När vi kom hem visade det sig att jag hade feber, igen!! Ringde och pratade med läkarna som antingen tyckte att jag skulle avvakta eller komma in, det var upp till mig. Jag kände verkligen inte för ett nytt besök på akuten så jag valde att avvakta. Känner mig bättre nu så jag hoppas att det förblir så.
Världens bästa mamma kom in till mig den bittra kvällen när Danne rastades på golfbanan. Pappa hade köpt en AC som vi får låna nu när det är så varmt för Tuvas skull. Vi packade upp AC:n och hon hjälpte mig att fixa lite i hemmet, bädda om sängen, ta hand om disken med mera. Helt fantastisk är hon!!! Och så köpte hon fika till oss, underbart!! Det var en fantastisk känsla att gå och lägga sig i ett lite renare hem i betydligt skönare rena lakan. 

Idag är vädret betydligt svalare och det till och med regnar. Vi sitter i bilen på väg mot Helsingborg och färjan över till Helsingör. Vi tänkte strosa på Helsingörs gator och bara njuta av varandra sällskap och titta i lite butiker.
Nu är det bara 1,5 vecka kvar innan Danne börjar jobba. Det känns allt annat än bra om jag ska vara ärlig. Önskar så att han befann sig här nere och kom hem till oss om kvällarna. 

Tuva har börjat skratta och le lite när jag pratar med henne. Det är helt fantastiskt!! Hon är så söt så att jag smäller av, men det säger ju alla föräldrar om sina egna barn. Det roliga är att när vänner och bekanta säger att hon är söt så tänker jag alltid att de ljuger eftersom det hör till att man säger att små barn är söta...
Just nu sover hon i sin bilstol och jag måste var 5:te minut luta mig fram och beundra hennes gosigt söta sovandes ansikte som jag aldrig kan få nog av.
De senare 2 nätterna har hon haft lite svårt att komma till ro och somna i sin säng, så hon har fått sova hos mig istället. Då sover hon som en gris och det är ju bara sååå mysigt att få ha henne nära även om jag sover bättre när hon ligger i sin egen säng.

Härom morgonen hade jag, Tuva och Tussen mys i sängen. Det är första gången som Tussen vågar sig så nära Tuva. Troligtvis för att hon låg helt stilla och var helt tyst eftersom hon sov.