Lördagsjobb

I vanliga fall är tempot på jobbet vid den här tidpunkten av året betydligt lugnare. Det märks en oerhörd skillnad på att människor tar senare och senare semester. För fortfarande går telefonen och mailen otroligt varma. Under sommaren jobbar jag både på min vanliga tjänst och i receptionen, det varierar då också mellan vardagar och helgjobb. Även om det aldrig är kul att jobba helg så är det kul att stå lite i receptionen och få ta del av den personliga kontakten istället för att bara ha dem över telefon.
Idag var min första av tre helgdagars-jobb och dagen har gått otroligt fort och varit galet intensiv. Så fort ett problem är löst tycks det dyka upp ett nytt som jag måste hitta en lösning på.
Nu har jag flera dagar ledigt och jobbar inte förrän på torsdag kväll igen. För att jag och mannen ska få lite mer kvalitetstid tillsammans åker jag med honom ut på turné på måndag, vi ska besöka Borås, Skövde och Karlstad innan vi avslutar i Göteborg. Jag håller timmarna på fint väder så jag kan sola när han jobbar. Nu ska jag vila en stund.
Bjuder på mitt kontor i morse kl 9 vs i eftermiddag kl 17. Fick trots allt gjort en hel del.