Deppigt

Ibland är det lättare att se saker i efterhand än när man är mitt i det. Jag inser nu att jag haft en liten deppig period sedan jag kom tillbaka från jobbet och fram till i början av den här veckan.
Vi vet alla hur segt det kan vara att komma tillbaka till jobbet efter semestern och att det kan ta lite tid innan man är tillbaka i samma fokus och tempo som innan man lämnade.
Innan jag gick på semester var jag delaktig i många olika processer vilket jag älskade. Nya rutiner skulle fastställas, arbetetssätt effektiviseras och system planeras. Det var fullt upp från morgon till kväll. 
Nästan alla dessa processer var klara fram till sommaren så när jag kom tillbaka var min arbetsbörda betydligt mindre än vanligt. Skönt, kanske många tycker. Sinnessjukt tråkigt säger jag. 
Framförallt i familjen och släkten får jag alltid höra att jag stressar och att det inte är bra för mig. Nu har jag bevisat att jag mår bättre av stress än av att ha för lite att göra. Resultatet av att jag hade mycket mindre att sysselsätts mig med var att jag började tänka på saker som inte bör få för stort fokus, jag blev omotiverad, uttråkad, började ifrågasätta om jag verkligen var på rätt plats. Mitt humör skog bakut, jag blev på bara sekunder arg, ledsen, frustrerad och deppig helt enkelt. Dessvärre följde det här humöret med mig hem, även om det var lättare att kontrollera utanför jobbet så var tålamodet lika med noll.
Jag vet att det är många fler som håller med mig om att det är väldigt svårt att hålla tempo i arbetet när man har lite att göra men desto lättare när man har mycket. Många gånger gör jag också fler fel när jag har lite att göra eftersom jag då hinner tänka. I annat fall går det på rutin. 

Jag är i alla fall glad är jag är ur deppigheten, det är inget jag trivs med. Det känns sjukt jobbigt när något tagit över kroppen och jag inte längre skälv kan styra över mina känslor.

Den här helgen blir väldigt händelserik kan man säga. Efter jobbet idag åker vi till Varberg för en fika och för att äntligen få hälsa lilla Tova välkommen till familjen. Tova är dotter till 3:dje brodern i Familjen Johansson. Väl hemma blir det till att spackla igen hål i sovrumsväggarna samt att ev montera isär våra garderober. På lördagsmorgon kommer en man och hämtar alla våra garderober inkl inredning. Så fort han lämnar lägenheten ska vi måla sovrummet. Under tiden som det får torka åker vi till Trollets loppis för att köpa byråar som vi kollade in för 2 veckor sedan.
Fort hem för att måla ett andra laget på väggarna samt för att lägga första lagret på byråarna. Sedan är det in i duschen, på med finkläderna och iväg mot helgens bröllop.
På söndagen har Danne lovar mig frukost på Mobilia. De har äntligen öppnat resten av Mobilia och där var såååå fint igår när jag slog en tjuvkik. Vi ska snabbt inom några butiker för att inhandla nödvändiga höstplagg när butikerna erbjuder massor med rabatter.
Resten av söndagen går åt till att ställa sovrummet i ordning. Vår förhoppning är att vi på söndag går och lägger oss i vårt nya fantastiska sovrum. Söndagsfilmen ska lätt ses från sängen istället för i soffan. Gud vad jag längtar!!!

Kom ihåg den här trånga vyn så ska ni få se något betydligt bättre på söndag!!