Julledigt

Jag har försökt skriva det här inlägget i typ 5 dagar nu men blir ständigt avbruten av något, vi försöker på nytt..

Under julen är jag lite dålig på att uppdatera. Jag försöker njuta av att vara ledig och att umgås med nära och kära.
Julen i Gemla var toppen!! Massor av mat, trevligt sällskap, snö i mängder. Ja vad mer kan man önska?!
Igår var det dags för julafton nr 2 hos min familj. Lyxigt med 2 aftnar!! Vi hade lillebror Johansson med oss ner till Skåne och då även till familjen. Vi hade galet kul!! Har ont i magen efter allt skratt idag. Vilket gäng.. En hes kråka till mormor som knappt hörs alls. En småländsk pojk som behöver hjälp med översättning då och då när skånskan går för fort. Min "man" som gör vad han kan för att supa sin bordsherre under bordet, vilket han också lyckas med och det tidigare än väntat. Därmed blev det tidig hemgång för den familjen efter lite kräk i toastolen och en kaka på gräsmattan. Innan han försvann underhöll han dock med galna historier som alltid och vi skrattade alla så tårarna sprutade.
På ena kanten av bordet sitter morfars tant och undrar vilket dårhus hon hamnat i medan den andra kanten fylls av mor och dotter båda i feber. Den äldre av dem får ständiga tips på läkande tips innehållande alkohol (givetvis) som hon inte är sen att prova.
Ja vilket gäng!!!

Dagarna innan julafton hann vi till och med åka lite skridskor. Det var superkallt och jag fick ont i fossingarna av skrillorna som inte passade perfekt men ack vad kul det var. Kan faktiskt inte minnas senast som jag åkte på trollsjön i Eslöv..
Jag var faktiskt helt ok efter en liten stund. Trots det så var det ändå när jag stod stilla som balansen försvann och jag landade rak lång på ryggen...

Nu är vi åter tillbaka i Gemla för att fira nyår här i morgon. Det kommer att bli grymt!!!