Sköna lediga dagar

Som vanligt när jag går på ledighet har jag varit lite extra frånvarande. Nu bör jag dock vara tillbaka igen.
 
Dagarna i Gemla har varit lugna och sköna. På fredagen gjorde jag och Danne en liten utflykt inåt skogarna för att besöka loppisen Gunghästen i Tingsryd som vi hade kollat in. Eller liten och liten, det tog nästan en timme att köra dit. Tråkigt nog var det inte alls vad vi hade hoppats på. Istället för en loppis i en gammal lada med slitna prylar var det en liiiiten butik i en liten lada med fina prylar i vintagestil. Superfina saker till bra priser. Dock inte till de priserna som vi söker. Som tur var hade vi kollat in några andra loppisar på vägen som vi stannade till hos på vägen hem men de hade inte heller något av det vi söker. Så det är bara att leta vidare.
 
 
Vi lämnade Gemla i lördagsmorse för att bege oss mot Eslöv där min samt mosters familj väntade. Mamma och Pappas hade bjudit hem oss alla för en liten påsklunch. Supertrevligt att ses eftersom det var länge sedan sist och eftersom det inte blir att vi alla samlas lika ofta nuförtiden. (april är dock den tiden som vi i släkten ses som mest då flest fyller år: Kusin Amanda 6/4, Farfar 9/4, Kusin Oliver 10/4, Pappa 12/4 och jag 28/4.)
Efter påsklunchen tog vi med oss vår lilla katt och åkte hem. Då Danne åkt på en rejäl förkylning över påsken så blev det en väldigt lugn lördagskväll.
 
I morse ställde vi klockan tidigt och blev hämtade av mina föräldrar för en tur till Tyskland. Resan började bra tills jag någonstans i mitten av Danmark började blöda hysteriskt näsblod och blödde ner min tröja, väst, halsduk och stora delar av mig själv. Västen åkte i soporna, jag orkade inte ens försöka rädda den. Mamma tog på sig att rädda tröjan och halsduken, vi får väl se hur det går. Obehagligt när det börjar störtblöda på det där viset. Stackard Danne fick sitta och torka mig ren i baksätet eftersom det inte finns några toaletter eller bensinstationer längst vägen...
I övrigt gick det kanonbra och vi gjorde en rekordtur Sverige-Tyskland. Det känns såå skönt att detta är klart redan.
Det finns så många saker som jag önskar att jag kunde visa er vad gäller planerna till bröllopet. Vi har dock beslutat oss för att hålla så mycket som möjligt hemligt fram till dagen. MEN efter den 9/8 ska jag vissa er en massa pyssel och detaljer från dagen.
 
Nu ska vi snart hålla kväll. Danne står och lagar sjukt god mat till oss och sedan ska vi njuta av att vi har en dag ledigt i morgon också. Har jag tur hinner vi med både någon loppis och en stund i solen. Jag har nämligen sett att det ska bli sol och 6 plusgrader i morgon. Lyckan är total!!
 
I morgon tänkte jag även ge mig ut på min första 5 km löptur utomhus på mycket länge. Vi får se om min hosta som fortfarande inte gett med sig helt klarar sig, om astman håller sig undan och om konditionen pallar trycket. Mycket spännande med andra ord. Jag har unnat mig mer än vanligt under dagarna i Gemla och vilat helt från träning så nu är det upp på hästen igen som gäller, vilket ska bli skönt!!