Sista luckorna

Jag hoppade över de sista 2 luckorna av julkalender i julstöket. Den 23:dje var en bild på mitt hem, vilket jag inte hade någon bild på i min telefon.. Tyvärr. Och den 24:de var en bild som beskriver mitt december, vilket skulle bli en bild på ett kaos då det är vad december varit för mig med flytt och allt. 

Julen firades på julafton med min familj i Eslöv. Traditionsenligt med julfrukost hos farfar och sedan spenderades resten av dagen hemma i mina föräldrars hus. Höjdpunkten var absolut allt spelande av nya Monopol som min bror var iväg och köpte. Istället för gator så köpte man varumärke, riktigt kul!!

Idag firades julen hemma hos Dannes föräldrar med alla syskon, barn och hund i Gemla. God mat, trevligt sällskap och en hysterisk julklappslek är nog bästa beskrivningen. Jag vann 2 nya sällskapsspel vilket jag känner mig sjukt nöjd med!!

Vi, jag och Danne, har diskuterat julfirandet mycket så det blir spännande att se vart det landar inför nästa år. 
Kanske firar vi i vårt hus med en massa människor och besök från Norge eller så firar vi i alperna med en massa snö och skidåkning. Den som lever får se.

I morgon blir det förhoppningsvis lite bad på Växjö badhus. Tuva äääälskar att bada. Innan dess hoppas vi hinna med lite mellandagsrea.
På kvällen är det middag med Dannes moster med man och mormor, trevligt!!

God jul önskar vi!!