Impulshandlingar

Vi är inne på 8:de dagen över tiden. (Känsliga läsare bör hoppa över nästa mening) Igår gick den sk slemproppen vilket betyder ett steg närmare förlossning.. Dock vet vi fortfarande inte hur mycket närmare vi är. Jag hade såå starka förhoppningar på natten men icke. Jag tror mig ha haft lite förvärkar i natt då jag vaknade till och från men de kom liksom aldrig igång mer än så. 

Jag försöker se det positivt, nu är det som mest 6 dagar kvar innan vi har vår bebis här. Ser man det på det viset så är det ju galet snart. MEN om tiden ändå gick lite snabbare och vi inte hade lika mycket panik i vår tråkiga lilla lägenhet. 
Efter en lugn morgon gjorde vi ett besök på Harlösa loppis. En unik upplevelse med många knasiga by-bor och lant-bor..
Vi gjorde sedan ett besök på mobilia. Preciiis innan vi ska gå hemåt igen passerar vi Gamestop. En butik vi aldrig skulle besöka men av ren impuls bestämmer vi oss för att gå in och kolla vad ett Kinect kostar. Vi har tidigare haft en svag fundering på att skaffa ett då det är galet roligt.. 10 min senare går vi ut ut butiken med en stor kasse innehållandes just ett Kinect med tillbehör. Ett riktigt impuls-fynd blev det. Sjukt oväntat men vad gör man inte när man vill att tiden ska gå snabbare?!