Ledighet

Nu har jag varit frånvarande en längre tid. Jag har verkligen tagit ledigheten på allvar och tog också ledighet från bloggen. Jag var verkligen helt slut innan jul och njuter till fullo av ledigheten, önskar att den varat ytterligare någon vecka. Jag försöker att bara vara här och nu för när det är dags att återgå till jobbet den 7/1 så kör det igång hårt direkt med konferens, kick-off och en massa mässdagar. I slutet av januari så börjar vår nya säljare och min vikarie vilket innebär upplärning och utbildning för dem. Vilket jag förvisso tycker är riktigt roligt men något som är oerhört tidskrävande. Så det är en spännande start på det nya året. 
Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag såg fram emot att gå hemma, men jag ser faktiskt fram emot mamma-ledigheten väldigt mycket. Samtidigt som jag längtar efter den lilla människan som jag bär på, så det är en tyst nedräkning jag gör fram till slutet av Maj.
2013 var ett fantastiskt år och jag känner på mig att 2014 kommer bli minst lika bra.
 
Från och med förra året så alternerar vi med vart vi firar julafton. Vartannat år är vi i Gemla den 24/12 och vartannat år i Skåne. Oavsett var vi är på julafton så firar vi ändå jul med andra sidan en annan dag, vilket gör att julen blir lite längre. Något som jag uppskattar fantastiskt mycket. När julen bara är en dag så kommer och försvinner den alldeles för fort.
 
Dagen har börjat lugnt med långfrukost i soffan framför vår senaste serie Suits. Nu ska vi komma loss och bege oss till Nova för att nyttja presentkortet jag fick av broren min i julklapp. 
De senaste dagarna har det kliat enormt i min fingrar, jag känner för att göra om hemma hos oss. Det är vardagsrummet som står i fokus. Får se vad min krassliga man tycker om det... Vi skulle diskutera vidare i bilen. Håller tummarna för att han ger med sig.
 
Som jag nämnde tidigare så har vi fått alla bröllopsbilderna av Sara. Det är en del att gå igenom och fantastiskt många att älska!!
En bildserie som jag verkligen gillar är den nedan där jag tycker att Sara på Dayfotografi fångat mina ögon så fint och där jag och Danne ser så lyckliga och glada ut tillsammans.