Möhippefrukost och hästar

Väl framme på gården släppte MC-killen av mig och jag möttes av 9 söta tjejer. Mina fina bästa vänner. 
Jag måste nog få säga att det är den biten som är det lyxigaste med att få ha möhippa. Att alla ens närmsta vänner är samlade en hel dag. Det var helt underbart att se mina fina vänner komma bra överrens och sitta och samtala och skratta tillsammans.
 
Vi startade dagen med att äta frukost tillsammans ute i naturen med hagarna intill oss. Vid det här laget (40 min på motorcykel) var jag galet hungrig. Nervositeten började samtidigt smyga sig på så jag fick inte i mig så mycket. Jag förstod ju direkt när pappa svängde in på gården att det var dags för turridning. För en sådan som mig som ääääälskar hästar så var det galet passande. Jag minns inte vad min häst hette men vi kom väldigt bra överrens. Tillsammans skrittade, töltade och galoperade vi genom den härliga skogsterrängen. Jag fick självklart mersmak och hoppas snart få sitta upp i sadeln igen.
Vi stannade under den 2 timmar långa turen och fikade mitt ute i skogen. Vädergudarna var med oss eftersom det endast var under frukosten som vädret var lite svajjigt. Sedan var det sol varvat med moln, helt underbart väder!!
 
Eftersom jag inte själv fotade något under möhippan så har jag ingen bild att bjuda på mer än den här yoghurten från frukostbordet.