En paus

Jag sitter på balkongen och tar en liten paus. Älskar vår gröna lummiga balkong men funderar på hur vi ska lyckas hålla liv i allt det gröna i sommar när vi inte kommer vara hemma så mycket..
Vi får nog hitta växt-vakt i några veckor..

I förmiddags när jag hade några timmar för mig själv var valet att ta tag i hemmet eller att inte görs något alls. Behovet av att ta tag i hemmet var för stort för att välja alternativ två. Jag fick ta rejält med sats eftersom kroppen är slö, men till slut kom jag iväg. I handen hade jag en inköpslista med sådana saker som vi behövt ta tag i länge och målet var Mobilia köpcentrum.
Ganska snabbt lyckades jag avklara mina inköp och tog mig hemåt med världens största påsar och med en nöjd känsla inombords.
Det stora projektet var badrummet som efter sin makeover blev riktigt bra. Sjukt skön känsla varje gång jag gör ett besök där inne till skillnad från ångesten jag kännt vid mina tidigare besök. 

Om en timme styr vi bilen mot Österlen och grillning med Isabelle och familj. Vi har inte träffats på över ett halvår. Senast vi sågs var hon gravid och nu har hon lilla Minou på 6 månader och vi är istället de som bär på en bebis. Häftigt!!

Många undrar hur jag mår och frågan är lite knepig att svara på. Mesta delen av tiden mår jag sjukt bra, det beror ju så klart på vart man lägger sitt fokus. I det bra eller dåliga. Jag försöker lägga det på det förstnämnda. Mitt i det bra-iga dras jag med svullna fötter som känns som två degklumpar, händerna lika så, taskig gångstil eftersom det är tungt och höft/bäckenpartiet ömmar. Snittar fem toalettbesök varje natt, har en bebis som försöker vidga sin 1-rummare och har svårt att sitta då bebisen ligger så långt ner i magen.
Samtidigt känner jag mig trots allt ganska pigg, håller humöret uppe och är glad och är trots allt rörligare än många andra i vecka 38. Jag har fortfarande gott om energi och ser fortfarande fram emot jobbets sommarfest och att få dansa lite (vilket återstår att se om jag känner om två veckor). 
I fredags jobbade jag egentligen min sista dag men känner att jag har lite kvar innan min överlämning är komplett. Kommer därför jobba lite hemifrån den här veckan samt vara på plats i typ två halvdagar. 
Det är ju trots allt så att desto längre jag orkar och vill jobba desto bättre kommer vi ha det i sommar (ekonomiskt) och så länge jag har ork och lust ser jag ingen mening med att avsluta och gå hem än.

Ni ska jag slå in lite paket till "värdparet".