Lucka nr 8

Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag

Min vardag är totalt fylld av godbiten på bilden nedan. Då min man jobbar norrut i veckorna så är det hon och jag ständigt vid varandras sida måndag till fredag. Utan att överdriva skulle jag säga att hon är ett heltidsjobb, men världens bästa sådana. 
Att man 5 månader gammal redan kan ha en sådan tydlig personlighet är helt fantastiskt tycker jag. 
Hon är envis och otroligt målfokuserad, har hon hittat något som hon vill ha så SKA hon till varje pris ha prylen. På gott och ont, men det bådar gott inför framtiden. Hon älskar att bada, ja allt vatten tycker hon är fantastiskt kul. Men hatar att klä på sig kläder, det där påklädandet över huvudet och att trä i armarna är värst. Däremot får man gärna leka titt-ut med en filt över huvudet, det tycker hon är roligt. Att rensa öronen är stört-skönt, då sitter hon stilla som ett ljus. Mest intressanta leksaken är då ingen dyr pryl, plastpåsar är enligt henne världsbäst. Ikea-kassen står högst i kurs i kategorin. Att sova är riktigt tråkigt, enligt henne finns det typ ingen mening med det.
Pappa och mormor är världsbäst på bus och hon skrattar bara hon hör deras röster genom telefonen. Att titta på sig själv är också fantastiskt, vi ska inte prata om Selfies på mobilen. Babblarna är bästa underhållningen och de räddar alltid krissituationer. Att sitta fastspänd är fängslande horribelt så bältet i vagnen gav vi upp för länge sedan. Men i bilstolen finns inte den möjligheten, därav är bilåkningen ingen favorit såvida hon inte är trött och somnar. Att på egen hand plocka ut nappen, bita på den ovh sedan försöka sätta den på plats igen är favoritintresset. Otroligt irriterande enligt mamman, speciellt vid läggdags. Senaste påhitten är att fisa med munnen så att saliven sprutar åt alla håll samt att böja huvudet bakåt för att se världen upp och ner.
 
Den här fantastiskt underbara ungen beskriver bäst min vardag!!
 
 
Detta är en del av Emily Dahls bloggjulkalender.